Cursussen

Onze cursussen zijn populair en snel volgeboekt.
Bij voldoende belangstelling proberen we een nieuwe groep te vormen.

CURSUS

Portretschilderen
woensdag 10.15 - 12.15 uur

Docent: Teodora Ionescu
Doelgroep: relatieve beginners
Locatie: Grote zaal Kulturhus
Wanneer: 27 sep, 4, 11, 25 okt, 1, 8, 15, 22, 29 nov, 6 dec 2023
Kosten: € 195 voor 10 lessen (excl. materiaal)

Portretschilderen
Teodora Ionescu

Deze cursus portretschilderen is bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met schilderen en zich nu willen richten op het portretschilderen. De docent van deze cursus is Theodora Ionescu. Als je jezelf uit wilt dagen, je vaardigheden wilt verbeteren en meer wilt leren over het portretschilderen, meld je dan nu aan voor deze cursus van 10 lessen.

Tijdens deze cursus zul je leren hoe je een realistisch portret kunt maken. We beginnen met het leren van fundamentele vaardigheden, zoals het vastleggen van de anatomie van het gezicht, de structuur van de schedel, en de verhoudingen van de ogen, de neus en de mond. Ook zul je leren hoe je de huidtinten en texturen kunt schilderen die het portret tot leven brengen. We zullen praten over compositie, licht, contrast, schaduw en atmosfeer in het schilderij.

Het doel van deze cursus is om je te helpen het portretschilderen onder de knie te krijgen en je eigen unieke stijl te vinden. Deze cursus is geschikt voor zowel beginnende als ervaren schilders die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun portretschilderijen.