Cursussen

Onze cursussen zijn populair en snel volgeboekt.
Bij voldoende belangstelling proberen we een nieuwe groep te vormen.

CURSUS

Creatief voor senioren
donderdag 09.30 - 11.30 uur

Docent: Marianne Dekkinga Truus Oosterhuis Liesette Wetzels
Doelgroep: senioren
Locatie: Atelier Kulturhus
Wanneer: donderdag 5 jan 2023 - 25 mei 2023
Uitgezonderd: 2 maart, 27 april, 4 en 18 mei
Kosten: € 2.50 per les (incl. materiaal)

Aanmelden voor deze inloopochtend is niet nodig. Je kunt komen wanneer je zin hebt. De kosten zijn €2,50 per keer.

Creatief voor senioren
Marianne Dekkinga Truus Oosterhuis Liesette Wetzels

Donderdagochtend: tijd voor gezelligheid en creativiteit! Wegens groot succes worden in 2023 de creatieve inloop-ochtenden voor zestig plussers weer georganiseerd. Speciaal voor die mensen die graag eens iets anders willen doen dan wat zij gewend zijn. Die houden van gezelligheid, maar wel met iets om handen. Boetseren, tekenen, schilderen, bloemschikken, collages of kaarten maken en nog veel meer.

Het succes met de proef die afgelopen zomer in het atelier van de KunstKring werd gehouden gaf aanleiding om afgelopen najaar een volgende serie bijeenkomsten te organiseren. Ook toen was er grote belangstelling. Daarom gaan we er in 2023 mee door. Iedereen die zin heeft om mee te doen mag komen. Je hoeft je niet van tevoren op te geven en je dochter, buurman of vriendin mag ook mee. Enne… woon je buiten Ruurlo, maar wel in Berkelland of omgeving dan ben je ook van harte welkom!

We gaan verder op iedere donderdagochtend vanaf januari. Het is steeds een verrassing wat er op het programma staat. Kom je ook donderdag naar het atelier van de KunstKring in het Kulturhus van Ruurlo?